11

 

Energiestraat 27A     1411 AR Naarden       035-6949405
Prijzen zijn onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.
Goois Motor en Scooter Centrum
2016 copyright Goois Motor en Scooter Centrum Naarden
P-MN360
vanaf € 2.899,-

De ideale elektrische fiets voor woonwerkverkeer. Met het NuVinci N360 systeem kan je traploos schakelen, ook onder zware belasting. Dit zorgt voor een eenvoudiger en zeer comfortabel rijgedrag passend bij de krachtige elektrische ondersteuning van de e-bike.P-MN7
vanaf € 2.599,-

Is dankzij de stille middenmotor een elektrische fiets met een zeer comfortabel rijgedrag en minimaal onderhoud. De lage positie van de motor bij de trapas zorgt voor een optimale gewichtsverdeling en trillingsvrije ondersteuning.

P-RD9
vanaf € 2.299,-

Iis de ideale elektrische fiets voor de sportieve fietsliefhebber. De krachtige 40 Nm motor in het achterwiel zorgt, gecombineerd met de derailleurversnellingen, voor perfect licht fietsplezier en een zeer hoge efficiëntie.P-RD9s
vanaf € 2.399,-

Is een opvallende elektrische fiets en hiermee rijd je met groots gemak van A naar B. De geavanceerde High power achtermotor werkt met intelligente sensoren en is perfect geschikt in heuvelachtig terrein. Perfect licht fietsplezier en een zeer hoge efficiëntie.

D9.1
vanaf € 1.849,-

De D9.1 is een lichte en snelle tourfiets met een minimaal totaalgewicht, lage instap, luxe afwerking en wrijvingsloze voorwielmotor.
N7.1
vanaf € 1.949,-

De N7.1 is een echte comfort e-bike. De perfecte zithouding, luxe verstelbare handvatten, rollerbrakes, Shimano Nexus 7 naafversnellingen, krachtige motor en fluisterstille aansturing maken de N7.1 zeer geschikt voor dagelijks woon-werkverkeer.


N360.1
vanaf € 2.199,-

De N360.1 geeft een geruisloos, comfortable en onvergelijkbaar rijgevoel. Het is een elektrische fiets met een zeer groot schakelbereik. Dankzij het NuVinci N360 transmissie systeem heb je een schakelbereik van 360%. De ideale aandrijving passend bij de krachtige elektrische ondersteuning van de elektrische fiets.
A2.1D
vanaf € 1.799,-

De A2.1D is gemaakt voor in de stad. Robuust, comfortabel en minimaal onderhoud. Dankzij de tweetraps automatische versnellingen is het stuur vrij van kabels. Met de stoere ballonbanden en voorrek een hippe elektrische stadsfiets.

Performance Series: Elektrische fietsen met ongekende prestaties

QWIC introduceert de Performance collectie, elektrische fietsen met zeer krachtige ondersteuning, hoogwaardige componenten en ongekende prestaties. Dit maakt ze zeer geschikt voor de veeleisende, sportief ingestelde gebruiker.

Handgemaakt aluminium frame
Het door één vakman met de hand vervaardigde aluminium frame is met oog voor detail tot stand gekomen. De unieke frame geometrie en ruime verstelbaarheid maken framematen overbodig. Het gepatenteerde achterpad zorgt dat de schijfremmen, ketting en wielen zeer precies afstelbaar zijn. Het frame is tot in detail verfraaid met onder andere ingelegde logo’s van verchroomd en geborsteld messing en voorzien van geïntegreerde kabelgeleiders. Perfectie tot in de kleinste details.

Hoogwaardige componenten en ongekende prestaties
De performance series elektrische fietsen beschikken over een zeer efficiënt elektrische systeem met 8 of 10 verschillende ondersteuningsstanden. Binnen het performance segment zijn er verschillende typen ondersteuning beschikbaar. Kies uit een efficiënte naafmotor in het achterwiel of een krachtige middenmotor. Dit elektrische systeem is te combineren met een ruime keuze uit verschillende transmissies. Bijvoorbeeld naafversnellingen, derailleurversnellingen of zelfs geheel traploos schakelen met het state-of-the-art NuVinci N360 systeem. Deze versnellingsnaaf biedt een 'oneindig' aantal overbrengingen binnen het bereik van de naaf. Zo zit u altijd in de juiste versnelling.

Accukeuze: tot 220 km bereik op één acculading
State-of-the-art accutechnologie biedt een capaciteit tot maar liefst 735 Wh. Dit maakt de e-bikes zeer geschikt voor hogere snelheden en langere ritten. Dagelijks comfortabel op de fiets naar het werk? Met de QWIC Performance serie kunt u zelf uw actieradius bepalen door middel van het accukeuze systeem. Een mogelijk bereik tot liefst 220 km!

De performance serie bestaat uit 4 modellen elektrische fietsen:


T-MN7
vanaf € 1999,-

De T-MN7 heeft een geavanceerde middenmotor welke wordt aangestuurd door liefst 4 sensoren. dit resulteert in krachtige, intuïtieve ondersteuning. Samen met de comfortabele 7 naafversnellingen biedt de e-bike een heerlijk rijgedrag en minimaal onderhoud.

T-FN7
vanaf € 1.799,-

De T-FN7  maakt jouw wereld een stuk kleiner. Met het grootste gemak rijd je cruisend door de stad of juist op een zonnige dag de wijde omtrek in. Eenvoudig te bedienen digitaal display met 8 ondersteuningsstanden en dankzij de gesloten kettingkast minimaal onderhoud gevraagd.
T-RD7
vanaf € 1.699,-

De T-RD7 heeft een effieciënte achtermotor, voorvork- en zadelvering gecombineerd met de 7 derailleurversnellingen zorgen ervoor dat de fiets sportief en comfortabel fietst. Uitgerust met 8 ondersteuningsstanden zoef je overal naartoe.Premium Series

QWIC introduceert de premium collectie, elektrische fietsen met een geheel nieuwe aandrijftechniek. In navolging van de successen met de Trend-lijn elektrische fietsen (3x verkozen tot beste elektrische fiets) is met de Premium-lijn een volgende stap gezet. Keuze uit hoogwaardige e-bikes met derailleur-, naafversnellingen of automatische versnellingen.

De premium series zijn lifestyle elektrische fietsen met enkel hoogwaardige componenten. Het handgemaakte aluminium frame is uitvoerig getest op kwaliteit, stijfheid en rijeigenschappen. De bekabeling loopt zoveel mogelijk door het frame en de lasnaden zijn door midden van ‘smooth welding’ bijna onzichtbaar. Het unieke en stoere design van de premium series elektrische fietsen is onlangs beloond met de Red Dot Product Design Award 2014.

Tweewielaandrijving
De QWIC premium series beschikken over tweewielaandrijving. Dit zorgt voor een perfecte balans tussen trap- en motokracht, maximale tractie en grip. Het efficiënte elektrische systeem met 8 verschillende bekrachtigingsstanden, krachtige 250W Ultra Low Friction+ motor en het Silent Drive systeem maken de QWIC e-bikes geschikt voor zowel stedelijk gebruik als lange toertochten.

Betrouwbare accutechniek uit de automotive sector
De 36V Li-ion accu gebruikt de modernste technologie uit de automotive industrie. Hij is gemakkelijk uitneembaar en heeft een USB-aansluiting, waarmee eenvoudig de fietsnavigatie, tablet of smartphone bijgeladen kan worden. De elektrische fietsen worden standaard geleverd met 240 Wh, maar er is een upgrade mogelijk naar 375 Wh, 470 Wh of zelfs 625 Wh. Met de laatste accu is een bereik mogelijk tot circa 180 km.

Binnen het Premium Series segment zijn er 4 verschillende modellen elektrische fietsen:
Trend Series

De prijswinnende Trend-serie biedt een all-round segment elektrische fietsen waarbinnen gekozen kan worden tussen verschillende aandrijvingen. Alle Trend serie modellen zijn bijzonder stil, terwijl de krachtige 36V motor is gebleven. De keuze is of de motor zich in het midden, voornaaf of de achternaaf bevindt. De ideale fiets voor stedelijk gebruik of juist lange toertochten.

Krachtige én stille aandrijving
De prijswinnende Trend-serie biedt een all-round segment elektrische fietsen waarbinnen u kunt kiezen tussen verschillende aandrijvingen. Alle Trend serie modellen zijn bijzonder stil, terwijl de krachtige 36V motor is gebleven. Dit komt het door het geavanceerde Silent Drive Systeem. Hiermee blijft de motor geruisloos, ook tijdens het optrekken. Ongeacht de keuze van de aandrijving. Zo is er een sportieve achterwielaandrijving met derailleurversnellingen, een zeer krachtige en stille middenmotor of de alomgeprezen QWIC Two-Wheel aandrijving met voorwielmotor. Het aluminium frame heeft bij alledrie de modellen dezelfde geometrie. De lage instap, verstelbare handvatten en een verstelbare stuurpen maken hen de ideale all-rounder.

Het testpanel van de Consumentenbond heeft de QWIC Trend³ Lite beoordeeld met een 7.6 in de Elektrische fietsen test mei 2014. Dit maakte hem tot beste elektrische fiets in zijn prijsklasse. Met name de bouwkwaliteit, elektrische ondersteuning en bediening werden als zeer goed beschouwd. De Trend Serie elektrische fietsen is verder verfijnd. Deze e-bikes beschikken over een verbeterde accutechnologie en elektronica gebaseerd op de duurdere premium series.

Alle elektrische fietsen uit de Trend Serie zijn voorzien van een ergonomisch digitaal display met uitgebreide functies en 8 ondersteuningsstanden. De e-bikes zijn uitgerust met een 375 Wh Li-ion accu met een bereik tot 110 km. De accu is tevens voorzien van het One Key ART approved security systeem waarmee de accu en de fiets met één sleutel beveiligd zijn tegen diefstal.

De Trend serie bestaat uit 3 modellen elektrische fietsen:
Smart-e4 NX-7
vanaf € 1.899,-

Ideale compacte elektrische vouwfiets met liefst 7 naafversnellingen en groot bereik. Compact e-bike .

Smart-e4 Tour
vanaf € 1.699,-

Compacte elektrische vouwfiets brengt je overal. Foldable Freedom.