IN THE HEART OF THE CITY

Ontdek de Vivacity daar waar deze stijlvolle scooter het best tot zijn recht komt….in het drukke stadsverkeer. Elegant en comfortabel omzeilt u moeiteloos de eindeloze rij met wachtende auto’s. Laat ze maar wachten, u weet immers wel beter. Zoeken naar een parkeerplaats ? Daar lacht u voortaan om ! Bepaal uw eigen tempo met de Peugeot Vivacity ! De Vivacity is een compleet uitgeruste scooter zoals u van het merk Peugeot mag verwachten. Uiteraard een overzichtelijk digitaal dashboard , een handgreep voor de duo passagier en een veilige schijfrem in het voorwiel. Echter biedt de Vivacity u ook nog eens een zee van bergruimte. Niet enkel onder de comfortabele buddyseat maar ook achter de voorklep kunt u uw bagage gemakkelijk vervoeren.

Peugeot Vivacity , een scooter met de uitstraling van een auto ! ( en die maakt Peugeot toevallig ook ) 

Energiestraat 27A     1411 AR Naarden       035-6949405
PEUGEOT
Prijzen zijn onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.
Goois Motor en Scooter Centrum
2011 copyright Goois Motor en Scooter Centrum Naarden
2018 copyright Goois Motor en Scooter Centrum Naarden
Uitzonderlijk mooi, elegant en chique.
Geen twijfel mogelijk, met deze Django kun je voor komen rijden.
Het retro-karakter van deze Peugeot scooter blijkt ook uit de mooie welvingen, geïnspireerd op de verfijnde lijnen van het klassieke Peugeot model S57C. Hoewel zijn looks trouw blijven aan het erfgoed van het merk, zit de Django boordevol moderne technologieën: LED-verlichting, een 12 volt oplaadaansluiting voor gadgets en een semi-digitaal dashboard met boordcomputer.
Je begrijpt het al, dit is de scooter voor morgen met de finesse van toen.
Dankzij de lage zithoogte en de ruime en vlakke vloerplaat van de Django rijdt hij comfortabel ongeacht de grootte van de rijder.

Peugeot Django 4t 25kmh/45kmh 2898,00 Euro** Inclusief Aflevering-/kentekenkosten