IN THE HEART OF THE CITY

Ontdek de Vivacity daar waar deze stijlvolle scooter het best tot zijn recht komt….in het drukke stadsverkeer. Elegant en comfortabel omzeilt u moeiteloos de eindeloze rij met wachtende auto’s. Laat ze maar wachten, u weet immers wel beter. Zoeken naar een parkeerplaats ? Daar lacht u voortaan om ! Bepaal uw eigen tempo met de Peugeot Vivacity ! De Vivacity is een compleet uitgeruste scooter zoals u van het merk Peugeot mag verwachten. Uiteraard een overzichtelijk digitaal dashboard , een handgreep voor de duo passagier en een veilige schijfrem in het voorwiel. Echter biedt de Vivacity u ook nog eens een zee van bergruimte. Niet enkel onder de comfortabele buddyseat maar ook achter de voorklep kunt u uw bagage gemakkelijk vervoeren.

Peugeot Vivacity , een scooter met de uitstraling van een auto ! ( en die maakt Peugeot toevallig ook ) 

Energiestraat 27A     1411 AR Naarden       035-6949405
PEUGEOT
Prijzen zijn onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.
Goois Motor en Scooter Centrum
2011 copyright Goois Motor en Scooter Centrum Naarden
2016 copyright Goois Motor en Scooter Centrum Naarden
Neo style en retro lijnen, de perfecte mix van traditioneel en hedendaags. Dit beeld staat voor de leeuw van Peugeot. En precies 60 jaar later vernieuwt Peugeot de sublieme en legendarische Peugeot S57. Een nieuw ontwerp met een stijlvol en efficiënt design.

De tijdmachine heeft een naam: Django

In het voorjaar van 2015 neemt de tijdmachine ons terug in de tijd. Naar het beste van vroeger, de legendarische Peugeot S57. In 1954 stond de Peugeot S57 symbool voor vrijheid en Franse elegantie. De Django met haar muzikale naam en haar onweerstaanbare retro styling dankt haar identiteit aan dit unieke erfgoed. Geïnspireerd door zijn verleden, met hulp uit de autowereld voor de gebaseerde uitrusting, is Peugeot Scooters de uitdaging aangegaan om de retrolook met de hedendaagse technologie te combineren, aangedreven door een doeltreffende en zuinige 4-takt 50cc.

De Django zal in het voorjaar van 2015 verkrijgbaar zijn in Nederland.